Soof-Juliët is een Nederlands sieradenmerk, opgericht in 2019 door Sophie Huisman. De oprichting van Soof-Juliët is voortgekomen uit een grote passie voor ontwerpen en een liefde voor alles wat glanst.

Onze sieraden worden met veel passie en liefde ontworpen en met de handgemaakt in Amsterdam. Elk stuk wordt zorgvuldig gecreëerd met oog voor detail. Alle collecties zijn ontworpen om eindeloos te kunnen mixen en matchen, zodat je je eigen persoonlijke stijl kunt creëren die geschikt is voor elke gelegenheid.

Bij Soof-Juliët geloven we dat sieraden de kracht hebben om meer te zijn dan alleen accessoires. Ze vormen statement stukken die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen, waardoor je outfit compleet wordt. Onze sieraden zijn ontworpen om te schitteren en je te laten stralen. Ze voegen vrolijkheid, speelsheid en kleur toe aan elke look!

Onze horizon heeft zich door de jaren heen uitgebreid. Naast onze sieraden collectie omvat ons assortiment nu ook vintage geborduurde kleding. In een wereld waar nieuwe kleding overvloedig is, hebben we ervoor gekozen om ons te richten op het transformeren van bestaande prachtige kledingstukken tot iets unieks en betekenisvols, dat een tweede kans verdient. Bij Soof-Juliët draait alles om de kunst van het borduren, waarbij we onze eigen ontwerpen tekeningen tot leven brengen op pre-loved kleding. Onze aandacht is gericht op vintage herenblazers en de tijdloze blouses van Wrangler, Lee en Levi's. Elke creatie die onze studio verlaat is duurzaam en one of a kind 🎀

 

 

BACK TO TOP